Linktár

GPL 2004 DEMO az összes autó + Watkins Glen

WinVROC segédprogram online versenyzéshez

Pribluda 1.1 szektoridők és gumihőfok kijelzése

GPL Replay Analyser telemetria segédprogram

GEM segédprogram a modokhoz

1965 MOD

1966 MOD

1967 F2 MOD

1969 MOD

Thundercars MOD

Sportscar 1967 MOD

GPL Rank körrekordok, ranglisták

GPL Track Database pályák

Mirror Zone grafikai frissítések és modhírek

GPL++ segédprogramok, grafikai frissítések

BAPOM programfüzetek, plakátok

GPLEA pályák, autók

GPL-Links linktár

GPL Preservation Society

GPL Wiki

Útmutatók / Linktár

WinVROC

Online játékhoz szükséges program a VROC (itt), ezzel lehet szerverek között tallózni és az éppen fent lévő versenyzőkkel chatelni. Alternatívája az iGOR, a modos futamokat általában azon hosztolják. Az iGOR-t legegyszerűbb a GEM+ 2 (itt) programmal együtt beszerezni, ezzel jól lehet kezelni az autókat, pályákat, modokat, beállításokat, a játékon kívülről is. (Lásd még GEM gyorstalpaló.)

VROC program használatához egy kis segítség: fentebb említett linkről letöltöd a VROC install fájlt (WinVROCSetup2100.exe), majd miután felinstalláltad, lemented a vrocip.exe-t a VROC könyvtárába (általában C:\Program files\VROC\WinVROC). A VROC első indítása után lépjünk ki belőle, majd futtassuk a vrocip.exe-t. Windows XP és 2000 felhasználók töröljék a riched20.dll fájlt a VROC könyvtárból. A vroc.ini file második sora ezek után:

Address=racelist.vroc.net
Ez néha szokott cserélődni, ami azt eredményezi, hogy nem látod a szervereket. Ilyenkor az új racelist IP-t általában kiírják a GPL chat ablak tetejére! Jelenleg a racelist.vroc.net az aktuális. Ha minden szerver piros (nem tudsz csatlakozni), a VROC/Options menüben állítsd be újra a GPL könyvtárat, még akkor is, ha az alapból jól volt megadva. Zöld kocka jelenti azokat a szervereket, amelyekre minden további nélkül lehet csatlakozni, sárgák, amelyekre a ping már nagyon magas, vagy nincs róla információ, illetve már véget ért az edzés, és éppen a versenyre állnak át. A kék szerverek jelszóval védettek, a pirosakra pedig nem tudsz csatlakozni, vagy mert már megy a verseny, vagy mert nincs is meg a pálya. A Vista felhasználók rendszergazdaként indítsák a VROC-ot (jobb gomb a WinVROC.exe-n)!


http://hgplm.gtr-masters.hu/